ParkinsonPunt Parkstad

Als u te maken krijgt met de ziekte van Parkinson, is het essentieel dat u behandeld wordt door een multidisciplinair behandelteam wat bestaat uit deskundige zorgverleners.

Het ParkinsonPunt Parkstad is een initiatief van samenwerkingspartners Dignita, Nutripunt en Ouderengeneeskundepraktijk Parkstad. Het team van zorgverleners die werkzaam zijn binnen ParkinsonPunt Parkstad zijn aangesloten bij ParkinsonNet en deskundig op het gebied van Parkinson zorg. Patiënten met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers kunnen bij het ParkinsonPunt terecht voor multidisciplinaire behandeling, begeleiding en informatie over Parkinson.

U kunt bij ParkinsonPunt Parkstad terecht voor gespecialiseerde therapie op het gebied van:

  • fysiotherapie: voor al uw bewegingsproblemen
  • logopedie: voor al uw communicatieproblemen en slikproblemen
  • ergotherapie: voor al uw problemen bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten
  • diëtetiek: voor al uw voedingsvraagstukken
  • psychologie: voor uw geestelijk welzijn
  • medische zorg: voor uw vragen aan de specialist ouderengeneeskunde

Ons Parkinsonteam is er niet alleen voor degene met Parkinson; we staan ook klaar voor partners, familieleden en/of andere mantelzorgers. We onderhouden een intensieve samenwerking met de afdeling neurologie van Zuyderland in Heerlen en MUMC+ ziekenhuis in Maastricht.

Het ParkinsonPunt Parkstad is gevestigd binnen het multidisciplinaire zorgcentrum ParkstadCare (locatie Heerlen-Centrum) gelegen aan de Schakelweg 4, 6411 NX in Heerlen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Of bekijk onze website www.parkinsonpuntparkstad.nl